04
25
2011

Még mindig a volt pasimat szeretem

Sziasztok segítsetek mit tegyek. Én még mindig a volt pasimat szeretem. 3 évet voltunk együtt de szakítottunk 6 hónapja, de meg mindig halálosan szeretem, és vissza akarnám kapni. A 6 hónap alatt 1 x er taliztunk 1 órára. Hogyan tudjam meg, hogy szeret-e és, hogy kaphatna vissza kérlek segíts Denisza

Kedves Denisza!

Sajnos elég hosszú idő feldolgozni egy szakítása, az ember hajlamos elfelejteni a kapcsolat nehézségeit, és felerősödik a veszteségérzés. Fontos lépés, hogy tudomásul vegye a tényt, hogy a kapcsolat már megszűnt. Enélkül nehéz túllépni, és újat kezdeni. Nem tudom, ki kezdeményezte a szakítást: ha Ön, akkor megvolt rá az oka, valami nem jól működött, így nem érdemes most azon fáradoznia, hogy újra kezdjék. Ha a partner, akkor még egyszerűbb a helyzet, mert akkor ez kész tény. Ne haragudjon, miért szeretné megtudni, hogy szereti-e? Szakítottak, és azóta alig találkoztak, ez tiszta, világos helyzet. Ami miatt ezt most nehéz Önnek elfogadni, hogy a Maga önértékelését fenyegeti, hogyha a volt párja nem szereti. Pedig Önről ez a világon semmit sem mond el! Lehet, hogy az illető egy Magánál sokkal rosszabb lánnyal fog járni, mert olyan az ízlése. Legyen ez az ő baja, ne a Magáé!

B.K.

 
Érthető, ha nem minden pillanatban látja, hogy érdemes lenne folytatni, hogy lenne miből merítkezni. Amikor éppen így érzi, a leggyorsabb segítség egy lelkisegély vonal felhívása. Talál számos elérhetőséget a "ha baj van" oldalon. Ezek a beszélgetések majd átsegítik a legnehezebb pillanatokon! 
 

Női Önismereti Csoport

családi fotózás: gyermekfotózás, babafotózás profitól | Operatőr-bérlés Videófelvétel készítés | Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)