04
25
2011

Felébredni sincs kedvem

42 éves vagyok annyi problémám van hogy talán egy délután is kevés volna hogy elmondjam nem találom evilágban a helyem nincs munkahelyem nincs jó anyagi helyzetem minden felborult 4 gyermekem van a legkisebb 3 éves ő ad meg valami kis reményt az életemnek miben kapaszkodjam meg hisz valamikor meg felébredni sincs kedvem sos

Jenő

Kedves Jenő!

Azt sugallja a levele, hogy kétségbe van esve. Jó, hogy a kisgyerek erőt ad ebben a helyzetben. Az anyagi és munkahelyi problémák megoldása nyilván lassú, türelmet, időt igénylő, ami viszont azonnali segítség, hogy gondolja át, kikre támaszkodhat, kik vannak Ön körül, ki az, akivel együtt viszi ezeket a terheket. Nehéz helyzetekben az ember hajlamos beszűkült állapotba kerülni, ahonnan az egyébként létező támaszok már nem látszódnak, vagy csak nagyon homályosan, és csak a nehézségek tűnnek konkrét, objektív, megkérdőjelezhetetlen tényeknek. 

A másik fontos feladata ebben a helyzetben, hogy gondolja végig, mik azok, amelyek miatt megéri, érdemes Önnek küzdeni, talpon maradni. Egyet írt is. Jó, ha ezeket tudatosítja magában, reggel, ébredéskor felsorolja magának.

Érthető, ha nem minden pillanatban látja, hogy érdemes lenne folytatni, hogy lenne miből merítkezni. Amikor éppen így érzi, a leggyorsabb segítség egy lelkisegély vonal felhívása. Talál számos elérhetőséget a "ha baj van" oldalon. Ezek a beszélgetések majd átsegítik a legnehezebb pillanatokon! 
 

Női Önismereti Csoport

családi fotózás: gyermekfotózás, babafotózás profitól | Operatőr-bérlés Videófelvétel készítés | Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)