10
19
2011

15 éve körülmetéltek, érzéketlené vált a hímvesszőm

34-éves vagyok, házas. Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy 15 éve körülmetéltek és mivel nincs meg a fitymám, ami védené a makkot, így érzéketlené vált a hímvesszőm. Vagyis nem teljesen, de nehezebb a dolog. Nem érzem úgy a hüvelyt, mikor szexelünk és így zavarni szokott és el száll a merevedés. A maszturbálásnál nem szokott gondot okozni, mert akkor én ott úgy fogom ahogy pont jó, és olyan erősen ahogy nekem izgató. De azért az sem olyan mint rég. De maga a szex az nem az igazi. És ezt a párom is észre vette (mivel lelelankadt) és ekkor meg még jobban bepánikolok, hogy ő mire gondol, hogy biztos, hogy arra hogy nem kívánom őt és stb. És ezt látom is rajta, hogy rossz neki. és ilyenkor már újra sem éled a merevedés. Szóval az ilyen problémára van megoldás? Van valami lehetőség ami javít rajta és nem gyógyszer aminek egyéb mellékhatásai vannak? Vagy bármi. Segítségét előre is köszönöm!

További szép napot!

Üdvözlettel

A.

Kedves A.!

Önmagában a körülmetélés nem ad magyarázatot a problémára: sokan élnek így, mégis rendben van a szexuális életük. 

Sajnos leveléből nem derül ki, mikor jelentkeztek a gondok, pedig ez fontos annak „kinyomozásában”, hogy vajon mi az oka. A kapcsolatukban felmerült-e valami, ami kihathat a szexuális életre, esetleg más stressz éri-e Önt? Ezeken érdemes elgondolkodni. 

Cz. K.

családi fotózás: gyermekfotózás, babafotózás profitól | Operatőr-bérlés Videófelvétel készítés | Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)